Witamy w Szkola Reklamy, WSR
Strona główna|KONTAKT|REKRUTACJA|Forum|Artykuły|Toster|Kursy Foto|Szkoła Wizażu
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   GrupyGrupy   ProfilProfil   Zaloguj i zobacz wiadomościZaloguj i zobacz wiadomości   ZalogujZaloguj 

"Pytajnik" - czyli miejsce gdzie można pytać ;-)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 41, 42, 43 ... 45, 46, 47  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    WSR Strona Główna
->Ogłoszenia / Prośby...
Poprzedni temat::Następny temat 
Autor Wiadomość
pesca
Ekspert
Ekspert

PostWysłany: Pon Lut 08, 2010 12:27
Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

barrakuz napisał:
hej pesca!

dwa pytania mam..

1. Jeśli przepisywany był w poprzednim semestrze język angielski z uczelni państwowej, to w tym semestrze też muszę pisać podanie jeszcze raz, i jeszcze raz kserować indeks?

2. czy istnieje możliwość przepisania przedmiotu "Historia sztuki i reklamy" u S.Giżki, za przedmiot z uczelni "historia sztuki" ???

jak możesz, napisz mi proszęWink

1. Tak, KONIECZNIE (najlepiej jak najszybciej), indeksu już nie musimy kserować (chyba że dotyczy to innego semestru niż ten z którego przepisywałaś ocenę)

2. Sądzę, że tak ale o tym musi zdecydować prowadząca - procedura taka sama jak w przypadku języka angielskiego Very Happy

Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij email

pesca
Ekspert
Ekspert

PostWysłany: Pon Lut 08, 2010 12:28
Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

magic85 napisał:
Mam pytanie, czy musze pisac jakies podanie o rezygnacje ze szkoly.
Nie zaliczylem semestru. A powtazac nie bede i chce zrezygnowac.

z gory dzieki

sprawa wyjaśniona telefonicznie Very Happy

Powrót do góry

trysz
Początkujący(a)
Początkujący(a)

PostWysłany: Pon Lut 08, 2010 19:33
Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

Pesca a co w przypadku gdy na angielski są zapisane tylko 4 osoby?? Jakoś nie widzi mi się zmieniać godziny, bo to jedyna która mi odpowiadała.
Powrót do góry
Zobacz profil autora

pesca
Ekspert
Ekspert

PostWysłany: Pon Lut 08, 2010 21:27
Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

trysz napisał:
Pesca a co w przypadku gdy na angielski są zapisane tylko 4 osoby?? Jakoś nie widzi mi się zmieniać godziny, bo to jedyna która mi odpowiadała.

spokojnie - będziemy się martwić po pierwszym zjeździe. Znając życie jeszcze spora część ludzi dopisze się bezpośrednio o Wykładowców, bo o zapisach internetowych zapomnieli... Wink

Powrót do góry

kropsi
Nowy(a)

PostWysłany: Wto Lut 09, 2010 15:06
Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

Cześć, jestem nowa i nie ogarniam jeszcze wszystkiego, ale kto pyta nie błądzi;)

Podczas wizyty w przemiłym sekretariacie Very Happy chyba było wspominane coś o spotkaniu organizacyjnym dla zaocznych z naboru lutowego.
Zdaje mi się że to chyba miała być sobota podczas naszego pierwszego zjazdu (ale mogłam coś przekręcić...), godzina 9.
W tym czasie odbywają się już zajęcia, na które jestem zapisana (projekt foto). Czy jeśli nie będę na tym spotkaniu organizacyjnym to dużo stracę?
Chyba że jednak odbywa się w innym czasie.

Pozdrawiam Smile
Magda
Powrót do góry
Zobacz profil autora

trysz
Początkujący(a)
Początkujący(a)

PostWysłany: Wto Lut 09, 2010 19:22
Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

pesca napisał:
trysz napisał:

spokojnie - będziemy się martwić po pierwszym zjeździe. Znając życie jeszcze spora część ludzi dopisze się bezpośrednio o Wykładowców, bo o zapisach internetowych zapomnieli... Wink

ah Ty mój pocieszaczu Wink dziękuję!
Powrót do góry
Zobacz profil autora

Friz
Nowy(a)

PostWysłany: Sob Lut 13, 2010 12:46
Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

Pesco,

czy z nowym semestrem powinnam napisać nowe podanie o ITN, czy wystarczy tylko, jeśli dostarczę mój skrzętnie ułożony plan zajęć ?
Powrót do góry
Zobacz profil autora Odwiedź stronę autora

Espy
Nowy(a)

PostWysłany: Sob Lut 13, 2010 14:04
Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

Dostałem na majla coś takiego:
Cytat:
Uwaga!!!

Informujemy iż w związku z zaległościami w przynoszeniu prac fotograficznych oraz filmowych, które powinniście oddawać po każdym wynajęciu studia/sprzętu filmowego widniejesz na czarnej liście! Osoby z zaległościami powyżej tygodnia nie będą mogły wynajmować studia oraz sprzętu, natomiast osoby posiadające zaległości z poprzedniego roku szkolnego zostaną obciążone kosztami wynajmu studia według cennika.
W załączniku znajduje się dokładna lista zaległości. Prosimy o jak najszybsze dostarczanie prac na płytkach. Można je zostawiać na końcu świata (przy toaletach) lub też w sekretariacie w pojemniku na podania o studio.

Z poważaniem,
przedstawiciele końca świata

Czy mogę się spytać o co chodzi? W załączniku mam jakże rozjaśniający wątpliwości wpis "liczba zaległych prac: 1" oraz datę. Z tego co pamiętam, to jedyną pożyczkę sprzętu miałem w celu dokręcenia scenki do plenerowego, który oddałem w pierwszym terminie i zaliczyłem na 4 z powodu nieścisłości rozmiar / jakość Very Happy Być może mogę źle pamiętać, ale w razie innej ewentualności nie mam zielonego pojęcia o co chodzi.

pesca
Ekspert
Ekspert

PostWysłany: Nie Lut 14, 2010 2:56
Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

Friz napisał:
Pesco,

czy z nowym semestrem powinnam napisać nowe podanie o ITN, czy wystarczy tylko, jeśli dostarczę mój skrzętnie ułożony plan zajęć ?

Miło by było gdybyśmy takowe dostali, ale jak nie dostaniemy zadowolimy się załącznikiem Wink

Powrót do góry

pesca
Ekspert
Ekspert

PostWysłany: Nie Lut 14, 2010 2:58
Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

Espy napisał:
Czy mogę się spytać o co chodzi?

To pytanie należy skierować do Ani Zakrzewskiej lub Piotra Florka (najszybciej odpisując na e-mail z którego otrzymałeś w/w wiadomość, my nie wiedzu i nie słyszu nic o czarnych listach Sad

[ale dzielnie trzymamy kciuki z pozytywne wyjaśnienie sprawy Wink

Powrót do góry

pesca
Ekspert
Ekspert

PostWysłany: Nie Lut 14, 2010 3:03
Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

kropsi napisał:
Cześć, jestem nowa i nie ogarniam jeszcze wszystkiego, ale kto pyta nie błądzi;)

Podczas wizyty w przemiłym sekretariacie Very Happy chyba było wspominane coś o spotkaniu organizacyjnym dla zaocznych z naboru lutowego.
Zdaje mi się że to chyba miała być sobota podczas naszego pierwszego zjazdu (ale mogłam coś przekręcić...), godzina 9.
W tym czasie odbywają się już zajęcia, na które jestem zapisana (projekt foto). Czy jeśli nie będę na tym spotkaniu organizacyjnym to dużo stracę?

Pozdrawiam Smile
Magda

To mnię teraz dałaś zagwostkę...

faktycznie spotkanie organizacyjne macie o godzinie 09:00, w sobotę, w dodatku jest ono ważne a nawet bardzo...

ALE!

cobyś nie była nic stratna i nie straciła pierwszych zajęć, proponuję rozwiązanie następujące:

idź dzielnie na zajęcia (wszystkie jakie sobie zaplanowałaś / na które się zapisałaś) a na koniec dnia zajrzyj do nas do sekretariatu (musisz zarezerwować sobie czas na napisanie arcy niezapowiedzianego testu z języka angielskiego Wink

co Ty na to?

Powrót do góry

Lawendowa
Nowy(a)

PostWysłany: Nie Lut 14, 2010 12:02
Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

pesca napisał:
kropsi napisał:

Pozdrawiam Smile
Magda

To mnię teraz dałaś zagwostkę...

faktycznie spotkanie organizacyjne macie o godzinie 09:00, w sobotę, w dodatku jest ono ważne a nawet bardzo...

ALE!

cobyś nie była nic stratna i nie straciła pierwszych zajęć, proponuję rozwiązanie następujące:

idź dzielnie na zajęcia (wszystkie jakie sobie zaplanowałaś / na które się zapisałaś) a na koniec dnia zajrzyj do nas do sekretariatu (musisz zarezerwować sobie czas na napisanie arcy niezapowiedzianego testu z języka angielskiego Wink

co Ty na to?

Oj to ja chyba jestem w podobnej sytuacji. Na 8:30 zapisałam się na zajęcia z Flasha, w dodatku nic nie słyszałam o spotkaniu organizacyjnym, ale oczywiście test z angielskiego chętnie napiszę. Czy wystarczy na to 15 minutowa przerwa czy trzeba dużo czasu na to poświęcić po zajęciach, które zaplanowałam do 18:45.... A może można przyjść o 12:00? Zapisałam się wówczas na angielski do grupy 6/7 ale rozumiem, że chyba trochę na wyrost skoro jeszcze nie napisałam testu...
Powrót do góry
Zobacz profil autora

kropsi
Nowy(a)

PostWysłany: Nie Lut 14, 2010 14:24
Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

pesca napisał:

ALE!

co Ty na to?

No tak właśnie myślałam żeby zrobić, bo z tego co zrozumiałam to zapisy internetowe na zajęcie to takie tylko zarezerwowanie miejsca, a potwierdzić trzeba obecnością na pierwszych zajęciach, tak? Więc na pierwszych zajęciach trza się pojawić.

Co oprócz testu z angielskiego jest na tym spotkaniu organizacyjnym? Długo ono trwa? Tak pytam z ciekawości, no bo jak ma mnie ominąć coś ważnego to chociaż dobrze wiedzieć by było co to będzie Wink
Powrót do góry
Zobacz profil autora

Augustanna
Czasami coś napisze
Czasami coś napisze

PostWysłany: Pon Lut 15, 2010 18:03
Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

Cytat:
[wtorek] zajęcia o godzinie 13:45 zostaną podane w dniu dzisiejszym

Ale kiedy Neutral ?

[źródło: http://wsr.pl/ftopicp-153619.html#153619 ]

Order of Elune - Polska gildia na Talnivarr EU
Powrót do góry
Zobacz profil autora Odwiedź stronę autora

pesca
Ekspert
Ekspert

PostWysłany: Wto Lut 16, 2010 3:28
Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

UWAGA SŁUCHACZE!!!

w dniu dzisiejszym odbędą się następujące zajecia:

Warsztaty ANIMACJI oraz ciemnia fotograficzna!

UWAGA!!! Na zajęcia z ciemni zapraszamy wszystkich chętnych – będą utworzone dwie grupy!!!

Powrót do góry

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 41, 42, 43 ... 45, 46, 47  Następny
Wszystkie czasy w strefie
WSR Strona Główna
->Ogłoszenia / Prośby...
Strona 42 z 47